Kurser

 “MINDFULNESS MED HJERTET I CENTRUM” 

1.  Mindfulness og Heartfulness kursus. (8 uger)

2.  Individuel Mindfulness og Heartfulness forløb. (5 uger)   

3.  “Med hjertet i centrum”. Et kursus i healing og energiarbejde.

4. “Stilhed og fordybelse, hvile og vågenhed”. Et mini retræte.

 MINDFULNESS OG HEARTFULNESS KURSUS

Vores iboende evne til empati og rummelighed, skal i højere grad også vende indad mod os selv. Herfra vil den naturligt flyde ud til andre.

Meditation er en kærlig konfrontation med dig selv. – At være med alt hvad der er. Tanker, følelser og krops fornemmelser. -At se og rumme det hele, uden at dømme, uden etiketter, har en forvandlende og helbredende effekt i sig selv.

Livet kan til tider være barskt. Der er sygdom. Vi kan miste nogen vi har kære. Vi kan miste status, fodfæstet. Vi kan blive forvirret, angste, depressive eller syge.

Vi har brug for redskaber til at kunne stå med vores rødder dybt forankret i jorden og svaje i al slags vejr.

Dokumenteret videnskab og erfaring har vist, at intensiv træning af mindfulness og meditation nedsætter og forebygger stress, depressioner og angst, samt giver glæde og overskud i hverdagen, uanset hvad du er igennem

Kurset består af 2½ timers session en gang om ugen i 8 uger, samt en hel dag i stilhed, hvor der er plads og rum til fordybelse.

Kurserne er oplevelses orienteret og der vil blive vekslet mellem guidede meditationer – dyb afspænding, energi øvelser, lettere yoga, samt reflektioner på indsigt gennem meditationer og øvelser. 

STED: Rødegaard Kursuscenter, Karlshøjvej 5, 8420 Knebel.

Er du interesseret så skriv en mail på: mail@birgittebramsen.dk eller sms til mig på tlf. 23322137. 

Pris for 8 ugers mindfulness kursus: kr. 2800,- ( kr. 2000,- for studerende, arbejdsledige og sygemeldte) 

                                          INDIVIDUEL MINDFULNESS OG HEARTFULNESS 

Kursusbeskrivelse som ovenfor.

Pris for individuel mindfulness træning og healing i 5 uger (både for nybegyndere og for folk, der har gået på et 8 ugers forløb el. lignende): kr. 2600,- for 5 sessioner af 2 timer

“MED HJERTET I CENTRUM” 

Vil du lære at meditere, arbejde med dig selv, lære øvelser der løsner op for livsenergien, så den atter kan cirkulere og heale dig selv og andre? Ønsker du “at finde hjem til din kerne”? Så er dette kursus noget for dig.

Mindfulness og meditation  er en kærlig konfrontation med dig selv. – at være med alt hvad der er. At se og rumme det hele, uden at dømme, uden etiketter. At kultivere indre stilhed, hvor klarhed, samhørighed og empatiske evner naturligt opstår.

Healing og energiøvelser vil suplere med det indre arbejde, så du kommer tættere og tættere på et ubetinget venskab med dig selv. 

At arbejde med energistrømme har til formål at få livsenergien til atter at strømme frit ud til alle organer og celler. Dette kan føre dig tættere på dine kvaliteter, skabe klarhed til at handle ud fra dine inderste værdier og kan give dig følelser af lethed, glæde og overskud, samt styrke dit immunforsvar.

Hvis du er interesseret så kontakt Birgitte Bramsen på: mail@birgittebramsen.dk  eller sms på 23 32 21 37

“STILHED OG FORDYBELSE, HVILE OG VÅGENHED”

En mini retræte.

En dag, hvor vi lytter til stilheden.

Guidede meditationer og mindfulness øvelser. Blid yoga. Gå meditationer i naturen. Afspændende Lydbad med klangskåle, samt servering af lækker suppe og hjemmebagt brød midt på dagen. 

Pris: 600 kr.

Vil du være med? Skriv til mig på: mail@birgittebramsen.dk eller sms på 23322137

Fotograf: Lone Ejlebæk